Pokličite 04/512 10 78; 040/551 213 |

Film

Podrobnosti
Izganjalci duhov - poster

Izganjalci duhov

orig. (Ghostbusters)

Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Paul Feig, Katie Dippold
Režija: Paul Feig
Igrajo: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams, Chris Hemsworth

 

Povezava: IMDb

 

 

Režiser neobrzdanih komedij Dekliščina, Drzni par in Vohunka po treh desetletjih na velika platna vrača kultne Izganjalce duhov. Raziskovanja nadnaravnih pojavov se tokrat lotita zvedava Erin in ukazovalna Abby, ki napišeta knjigo o resničnem obstoju duhov. Drzna teorija Erin stane prestižnega profesorskega mesta na univerzi, toda ko New York zajamejo nadnaravni pojavi, mora znova združiti moči z Erin. Na pomoč jima priskočita čudaška izumiteljica Jillian in zgovorna Patty, toda zlohotni demon Rowan jim je pripravil prav posebej grozljiva, zlobna in sluzasta presenečenja.
Konec julija nas v kinematografih vsega sveta, tudi pri nas, čaka izjemna pustolovščina, ko bodo duhovi začeli strašiti po New Yorku in bodo pogumne znanstvenice in prijateljice združile moči, da bi jih polovile.

Akcijsko komedijo je režiral Paul Feig, kar pomeni, da nas čaka obilo humorja, saj nas je prek malih zaslonov že pošteno nasmejal s serijami, kot sta Odbita rodbina in Pisarna, v kinu pa nas je zabaval s filmi, kot sta Dekliščina in Vohunka. V IZGANJALCIH DUHOV bo Feig združil vse elemente paranormalnih bitk, ki so bili značilni za izvirnik, z goro novih (pa tudi nekaj starih, a nam zelo znanih) likov. Melissi McCarthy in Chrisu Hemsworthu so se v glavnih vlogah pridružile tudi Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones, v stranskih vlogah pa nastopajo Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver in Bill Murray.

PRIHAJAJOČI FILMI
Novice
ODPOVED FILMSKIH PROJEKCIJ
16.10.2020

Spoštovani obiskovalci!    Obveščamo vas, da začasno zapiramo svoja vrata.  V upanju, da se kmalu spet srečamo, vas lepo pozdravljamo.    Ekipa...več

Priporočamo

škofja loka ministrstvo za kulturo europa cinemas art kino mreža Slovenski filmski center europa cinemas
Copiright 2015 Kino Sora Škofja Loka | Vse pravice pridržane